Blog

12. decembar 2019.

Šminkanje

Šminkanje predstvavlja dekorativni tretman lica, oko kog će se pobrinuti šminker u našem salonu. Prilagođavajući proizvode vašem tipu kože nastojimo da sačuvamo zdravlje i lepotu prirodnosti.

Detaljnije

20. septembar 2019.

Ultrazvučni tretmani lica i tela

Prva kozmetička primena ultra zvuka je sledila nakon nekih zanimljivih rezultata dobijenih u fizikalnoj medicini. Pacijenti su bili iznenadjeni kada su videli da je koža u oblastima koje su tretirane ultra zvukom (npr. za opuštanje mišića) je vidno poboljšana. Koža je bila zategnutija, elastičnija i svežija...

Detaljnije

15. septembar 2019.

Voćne kiseline

Voćne kiseline spadaju među najstarije kozmetičke sirovine koje su ljudi kroz dugu istoriju negovanja estetskog izgleda kože koristili. Postoje zapisi da se egipatska kraljica Kleopatra kupala u kiselom mleku da bi sačuvala svežinu svoje kože, a da su dame za vreme vladavine Luja 15-tog lice umivale u starom vinu i da su koristile talog stvoren na dnu vinskih bačvi i time masirale svoju kožu.

Detaljnije

10. septembar 2019.

Miolifting tretman lica

Mišićima lica je isto kao i mišićima tela potrebna vežba. Pa u tom cilju se u salonu lepote Eterius sprovodi ovakav tretman elektroterapijom. Preporučuje se preventivno osobama od 25-35 godina gde je cilj poboljšanje integriteta kože , pokretanje i ocuvanje dobre mikrocirkulacije, sprečava se pojava bora, koža se hidrira.

Detaljnije

02. septembar 2019.

Perfect code tretman lica

Podmlađujuća dejstva ČETIRI BIOMIMETIČKA PEPTIDA sadržana u formulaciju linije za lice Perfect Code predstavljaju razvojnu inovaciju na području kozmetologije u svetskim razmerima. Jedinstveno prepletanje dermokozmetičkih sastojaka omogućuje aktiviranje ćelija kože kako bi njihova funkcija bila izjednačena sa mladim ćelijama

Detaljnije

01. septembar 2019.

3 peptides tretman lica

Nova mladost vaše kože! Razvojno sofisticirane, visokodelotvorne formule proizvoda 3 PEPTIDES osiguravaju superiornu anti-age negu svih tipova kože nakon 30. godine starosti, a posebno su preporučljive za kožu podložnu preranom starenju - bilo zbog unutrašnjih ili spoljašnih faktora.

Detaljnije

28. avgust 2019.

Masaža

Terapeutska, sportska, relax, hiropraktika leđa se izvode u salonu od strane sertifikovanog fizioterapeuta. Dok je anticelulit program poveren višem estetičaru kozmetičaru

Detaljnije

25. avgust 2019.

Parafinsko pakovanje ruku

Dubinski i intenzivno vrši hidrataciju kože na rukama. Ruke se zahvaljujući ovom pakovanju dubinski očiste i hidriraju. Ovo je posebno korisno za one osobe koji su često u dodiru sa vodom, hemijskim sredstvima ili rade takav posao koji za posledicu ima da im koža na rukama postane suva, ispucala i gruba. Ukoliko imate problem sa zanokticama ili suve i ispucale ruke, predlažemo vam da obavezno uradite ovaj tretman.

Detaljnije

20. avgust 2019.

Hladna depilacija

Na vama je samo da kažete gde vam dlačice smetaju, a naši fantastični voskovi će učiniti da one nestanu . Za depilaciju koristimo isključivo voskove firme MAYSTAR (Španija). Dok vas depiliraju, vrše i fini piling tretirane regije i kao rezultat toga vaša koža ostaje nežna i glatka. Za depilaciju intimne regije koristimo kombinaciju toplog (za jednu upotrebu) i hladnog voska.

Detaljnije

19. avgust 2019.

Pedikir

Pored estetskog pedikira u kome su podržani svi visoki zahtevi jednog lepog i negovanog stopala, u salonu se radi i medicinski pedikir. Stopala su najopterećeniji deo ljudskog tela.

Detaljnije