Masaža

Masaža je od suštinskog značaja za naše fizičko,emocionalno i duhovno zdravlje.

 

 

U salonu lepote Eterius možete uraditi:

  • Relaks masažu– koja smanjuje nervnu i mišicnu napetost. Pospešuje cirkulaciju, limfotok te na taj način koža je ishranjenija i svežija.
  • Aromaterapiju –  vid relaks masaže koja je upotpunjenija blagodetima eteričnih ulja.
  • Anticelulit masaža – ima za cilj rastresanje kože i potkožnog tkiva, pojačavanje cirkulacije i samim time i zagrevanje regije zahvaćene celulitom.

Radi se uvek u seriji od 10 masaža. Broj serija je individualan, dok se  ne dodje do željenih rezultata, nakon čega se radi održavanje.

  • Limfna drenaža – se preporučuje osobama koje imaju problem sa zadržavanjem vode u organizmu i lošom cirkulacijom.

Stimuliše se protok limfe, usled čega se oslobadjaju i izbacuju toksične materije iz organizma, otklanjaju se otoci i nadutost.

Vrlo je prijatna i relaksirajuća.

Sve ove masaže možemo upotpuniti sa blagotvornim dejstvima pakovanja za telo:

  • Drenaž maska za telo – aktivira izlučivanje vode i detoksikaciju tela, poboljšava mikrocirkulaciju, kožu čisti i učrvšćuje. Efekti maske za telo su vidljivi već posle prve primene.
  • Lipo detoks pakovanje tela – koje služi za psihofizičku vitalnost, regeneraciju, i otklanjaju stresa i mišićne ukočenosti, radi se u 3 koraka:
  1. Korak 1 služi za aktivaciju kože, blagog povećanja temperature tela i pripremanja za korak 2;
  2. Korak 2 –blaga masaža i umasiravanje slimming maske za telo koja izdašno hidrira, regeneriše i podstiče drenažu kože i potkožnog tkiva;
  3. Korak 3 – drenaž krema koja rešava zadržavanje vode u hidrodermalnom tkivu. Opušta mišice i čini da se osećamo lako i preporodjeno.